Levla fyller fem!

Det har gått fem år sedan Levla grundades, och resan har bara börjat.

Från början var vi två eldsjälar som ville utveckla arbetssätten inom industrin tillsammans, men 2013 bestämde vi oss att gå skilda vägar. Istället för en expanderande verksamhet formades Levla istället om till att bli ett nätverk av kompetens inom bl.a. agil ledning och organisation, och lean produktutveckling. Idag samarbetar jag med några av de främsta inom dessa frågor, gärna kring ämnen där de är vassare än mig.

Men grunden till Levla kom ursprungligen från en personlig utmaning.
Att hjälpa individer och verksamheter att utveckla sin syn på arbetet är för mig ett förtroende. Du tar hjälp av en person som ser människorna, deras samverkan, och förstår vad de brinner för. Som kund vill du veta att det här är någon som förstår dig och din situation, men som också kan utmana dina tankebanor. Du vill förstå och känna att ni delar värderingar, och att den här personen har erfarenhet inte bara av den egna resan, utan bygger på decennier av andras erfarenhet och rön. Långt innan ett eventuellt samarbete skissas upp.

Collaboration over Contract.

Detta är mitt synsätt, och sättet att fortsätta arbeta på det sättet, som jag tror på, blev Levla. Så på något sätt är jag ett tack skyldig den som inte trodde på att driva verksamhet på det sättet. Det har gått utmärkt i fem år nu.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till de fantastiska kunder, samarbetspartners, och kollegor i branschen jag haft glädjen att få samverka med under den här tiden, och framåt. Vi är inne i ett paradigmskifte i industrin, och resan har bara börjat!

/Mikael Lundgren
Författaren författar något