Agila certifieringar online i vår!

Du har nu möjligheten att certifiera dig inom agila arbetssätt från din arbetsplats, eller från soffan hemma! Vi har nu uppdaterat vårt kursschema med start i mars, och du finner samtliga datum i kolumnen till höger.

Med tanke på det rådande läget med Covid-19 och rekommendationerna från FHM har vi valt sedan sommaren att köra våra utbildningar online. Även om vi förstås tycker det är roligare att få träffa alla tillsammans och skämma bort våra deltagare med att komma bort från kontoret i två dagar och få ta del av Freys härliga konferensmiljö, har vi ordnat så att det under en period är möjligt att delta online på våra populära utbildningar Certifierad ScrumMaster och Certifierad Produktägare i Scrum.

I god tid före utbildningen får du inloggningsuppgifter för att kunna koppla upp dig och delta. Du kommer att få ta del av såväl teori som praktiska tips, och diskutera och byta erfarenheter med övriga kursdeltagare – det enda du kommer att behöva göra själv är att stå för ditt eget kaffe och fika!

Kursledaren använder en modern studio för att se till att din upplevelse av kursen blir så bra som möjligt, och utbildningarna sker med korta regelbundna avbrott, samt längre avbrott för lunch, under två heldagar med start 0900.

Kontakta oss gärna för frågor om formatet, eller anmäl dig enkelt via vårt kalendarium!

Väl mött, online! /Mikael Lundgren, kursledare