På gång

Posted on
sep
7
ons
Certifierad Produktägare i Scrum @ Freys Hotel (Stockholm)
sep 7 kl. 09:00 – sep 8 kl. 16:30

Certifierad Produktägare i Scrum är en mycket interaktiv utbildning för dig som behöver förstå agil produktledning på djupet. Teoretiska och praktiska genomgångar varvas med grupparbeten och övningar under båda dagarna och tillfällen till frågor är integrerat i formatet. Kursen fokuserar på att ge en förståelse för hur principer ur Lean produktutveckling och Scrum kan användas för mjukvaruutveckling, illustrerat genom flera exempel från svensk industri. Du kommer att ha tillfälle att pröva på många tekniker att använda i ditt dagliga arbete som produktägare.

Läs mer om utbildningen!

För att slutföra utbildningen och bli certifierad krävs aktivt deltagande i samtliga sessioner och övningar. Detta kräver att man närvarar full tid båda dagarna.

okt
4
tis
Certifierad ScrumMaster @ Freys Hotel (Stockholm)
okt 4 kl. 09:00 – okt 5 kl. 16:30

En modern utbildning för dig som arbetar som ScrumMaster, eller vill veta mer om denna yrkesroll.

Kursen blandar teoretisk genomgång och fallstudier med grupparbeten i mindre grupper, där vi byter erfarenheter och diskuterar verktyg och tekniker med varandra. Om ni är flera kollegor som går samtidigt rekommenderar vi att ni sprider ut er i grupperna för att få störst kunskapsutbyte!

Du får ut mest av utbildningen om du har läst på om grunderna i Scrum eller har praktisk erfarenhet. Första morgonpasset gör vi en genomgång av ramverket Scrum och dess ingående delar, men sedan övergår vi till praktiska tillämpningar, fallstudier och konkreta tips.

Här kan du läsa mer om innehållet och om utbildningen passar dig

Efter avslutad utbildning får deltagarna individuellt välja ett tillfälle efter utbildningen för att i Scrum Alliance regi ta det avslutande kunskapsprovet på nätet och därigenom erhålla certifieringen. 

nov
8
tis
Certifierad Produktägare i Scrum @ Freys Hotel (Stockholm)
nov 8 kl. 09:00 – nov 9 kl. 16:30

En mycket interaktiv utbildning för dig som behöver förstå agil produktledning på djupet! Utbildningen sker centralt i Stockholm i samarbete med Freys och Belgobaren.

Pris: 15 900 SEK exkl. moms. I priset ingår kursmaterial samt avgift för certifiering.

Läs mer om utbildningen här!

dec
7
ons
Certifierad ScrumMaster @ Freys Hotel (Stockholm)
dec 7 kl. 09:00 – dec 8 kl. 16:30

En modern utbildning för dig som arbetar som ScrumMaster / agil coach, eller vill veta mer om denna yrkesroll.

Utbildningen sker i samarbete med Freys Hotel och Belgobaren, centralt i Stockholm.

Pris: 15 900 SEK exkl. moms. I priset ingår kursmaterial samt avgift för certifieringsprov.

Här kan du läsa mer om utbildningens upplägg och innehåll!