Sommaren fortsätter

SolstrålarIbland kan det kännas som att sommaren klamrar sig fast lite till, efter att semestern tagit slut och saker och ting återfinner sina vardagliga rutiner. Sedan jag började arbeta som ScrumMaster, agil coach och senare verksamhetskonsult har arbetet varit allt annat än rutinartat, men vissa fasta inslag återkommer ändå, som en ankarpunkt i de föränderliga vatten som utgör verksamheter, människor, och deras utveckling. En sådan är förstås våra utbildningar.

Vi är redan igång med utbildningarna, och du kan se kalendariet som vanligt i marginalen. Vi har också valt att fortsätta med att hålla våra certifierande utbildningar i Scrum i mindre format, efter den fantastiska feedback vi fått på det. Närmast ut är vår utbildning för produktägare, som följs av CSM i oktober. Mellan dessa fortsätter vi också bygga verksamheten agilt med hjälp av ramverket SAFe, som använder sig av Scrum och Kanban för att involvera resten av organisationen i än högre grad – vi kör en tvådagarsutbildning om det mot slutet av september.

Om du vill ha paketpris genom att boka upp flera kursplatser, hålla utbildningen internt, eller har behov av en utbildning på engelska – kontakta mig direkt genom vårt kontaktformulär.

Välkommen tillbaks! /Mikael