Nya utbildningar i vår

Det var ett fint jullov i år, med riktig vinter även här i Stockholmstrakten, men nu stundar våren och det är dags att vakna till ur vinterdvalan! Kursdatum för utbildningarna i agilt ledarskap och organisation finns uppe nu, och jag kommer att varva utbildningar på plats i Stockholm med distansutbildningar via Zoom på engelska.

De klassiska utbildningarna med basen i Scrum har blivit rejält uppdaterade, och förutom nya verktyg och tekniker har mitt andra stora fokusområde, AI, nu fått ta plats. Att AI – eller maskininlärning – inte kommer att ersätta samarbetet mellan människor i det agila är förstås en given utgångspunkt, men däremot kan AI-verktyg i allt högre grad hjälpa oss få mer tid över till just samarbete och mänskligt ledarskap. Därför tittar vi nu i utbildningarna på aktuellt forskningsläge och tjänster rörande AI och hur de kan komma att stödja beslut och arbetssätt nu och i en nära framtid.

Den efterfrågade heldagsutbildningen i agil kravteknik kommer också upp i vår, och du kan också boka in föredrag och seminarier inom AI och verksamhetsutveckling inom kort – mer information är på väg!

Med hopp om en fin start på 2024 – nu ska jag ta tillbaks min mobil från katten Cosmos!

/Mikael